DezvoltareWeb

Dezvoltare Web

01. / UI & UX

02. / Site-uri de Prezentare

03. / Site-uri Complexe / Magazine Online / Portaluri

04. / Mentanta 24/7

01. / UI & UX

O interfață a utilizatorului (UI) este modul în care un utilizatorii interacționează cu un dispozitiv sau o aplicație. Designul UI este procesul de proiectare a interfețelor pentru a le face ușor de utilizat și pentru a oferi o experiență memorabilă.

UI-ul include toate lucrurile cu care un utilizator interacționează – ecranul, tastatura și mouse-ul – dar în contextul designului graphic. Designul interfeței se concentrează pe experiența vizuală a utilizatorului și pe proiectarea elementelor grafice de pe ecran, cum ar fi butoane, meniuri, micro -interacțiuni și multe altele. Sarcina unui designer de interfață este de a echilibra atracția estetică cu funcționalitatea tehnică.

Anti-Graphic.ro te poate ajuta cu infrumusetarea site-ului tau actual, aducand un plus de imagine si varietate asupra aspectului acestuia, indiferent de domeniul tau de activitate.

02. / Site-uri de Prezentare

Fie ca ai nevoie de un site tip “one page” sau multi-page” Anti-Graphic.ro te va ajuta sa devii vizibil in mediul online.

 

  • WordPress
  • Twitter Bootstrap
  • HTML / CSS (xHTML, HTML5, CSS3)
  • JavaSript (jQuery, jQuery UI, Mootools, JavaScript, Prototype)
*Nu suntem limitati la tehnologiile enumerate mai sus.

03. / Site-uri Complexe / Magazine Online / Portaluri

Stim cum e sa iti doresti un site complex, rapid si modern asa ca Anti-Graphic.ro iti pune la dispozitie solutii de dezvoltare web pentru toate gusturile si activitatile comerciale sau non-comerciale.

Fie ca este vorba de un magazin online sau un portal de stiri, Anti-Graphic.ro te va duce cu un pas mai aproape de a iti realiza visurile.

04. / Mentanta 24/7

Anti-Graphic.ro iti pune la dispozitie mentenanta 24/7, fie ca este vorba de mici modificari la site-ul creat de noi, cat si daca site-ul nu a fost construit de noi. Pentru mai multe detalii te rugam sa accesezi pagina Oferte pentru a vizualiza toate serviciile disponibile.