Întrebări Frecvente

Mentiune: Daca nu gasiti intrebarea dvs. mai jos, va rugam sa folositi formularul de contact accesand pagina CONTACT.

// Design Grafic

01. / Ce software este utilizat in Designul Grafic ?

Un grafician poate utiliza modele ilustrate manual, precum și modele asistate de computer, ajutat de o gamă largă de software cu instrumente de design digitale aproape interminabile. Disponibilitatea de software cum ar fi Adobe Illustrator și Photoshop au devenit elemente de bază ale designerului grafic. Anti-Graphic folosește la bază, Suită Adobe, CorelDRAW, Photopea, Inkscape și Sketch.

02. / Ce servicii de Design Grafic oferiti ?

Aproape totul. Vă putem ajuta cu:

  • Branding si Identitate Vizuala
  • Design de Produs
  • Design Publicitar
  • Design de Mediu
  • Arta Grafica si Ilustratie

…și altele. Dacă doriți servicii de design grafic, sunt șanse să vă putem ajuta să obțineți ceea ce aveți nevoie.

03. / Cate variante a logo-urilor veti oferi ?

Vă vom prezenta un logo personalizat în funcție de nevoile dvs. Pentru majoritatea clienților, vom trimite un singur concept de logo complet personalizat, foarte bine gândit. Dacă avem câteva idei, vom arăta mai multe opțiuni, dar, de obicei, avem o idee despre ceea ce va reprezenta bine marca dvs. și o putem surprinde într-o singură fotografie. Acestea fiind spuse, dacă îl urăști, îl vom arunca pe fereastră și vom începe de la zero.

04. / Cat costa serviciile de Design Grafic ?

Taxarea pe ora se face în funcție de proiect, totodată, se poate stabilii și un preț fix în prealabil cu dvs., în funcție de buget și disponibilitatea de plata. Șansele sunt, dacă aveți un buget limitat, să putem modifică planul nostru pentru a satisface nevoie dvs.

05. / Ce se intampla daca nu imi place ?

Îl “aruncăm” și o luăm de la capăt. Echipa Anti-Graphic este bine versată în multe stiluri diferite. Șansele sunt, vă putem oferi aspectul pe care îl căutați. Dacă urăști prima schiță, suntem capabili să facem 180 și să pornim într-o nouă direcție. De obicei, chestionarul nostru la care veți răspunde la începutul proiectului ne ajută să înțelegem exact ce doriți.

06. / Cate revizii pot primii ?

Mulți designeri independenți vor limita numărul de revizuiri pe care le primiți în designul de logo sau grafică. Cu Anti-Graphic puteți primii revizii nelimitate. Luăm în calcul reviziile încă de la bun început, astfel încât să puteți obține cele mai bune servicii de design grafic posibil.

07. / Cine detine drepturile de autor asupra fisierelor dupa finalizarea proiectului ?

Tu! Unii designeri grafici încearcă să țină fișierele “ostatice” pentru a vă păstra afacerea, dar cu Anti-Grafic, veți obține totul. Aceasta include drepturile de autor, fișierele sursă și orice alte tipuri de documente ce au fost create în timpul colaborării cu noi. Nu încercăm să păstrăm niciun drept asupra lucrării, deși ne place să folosim ceea ce am creat pentru a oferi un impuls portofoliului nostru. Credem în transformarea fiecărui proiect în portofoliu.